Tuulettimet

Kuivakäymälän hajuttomuuden yksi tärkeimmistä takeista on toimiva tuuletus siten että ilmavirta kulkee käymäläsäiliöstä ulospäin. Tehokas tuuletus pitää hajut poissa sekä samalla edistää kompostoitumista ja nesteen haihtumista.

Valikoimastamme löytyy niin tuuli-, aurinko- kuin kanavatuulettimet. Tuulettimemme sopivat huussin lisäksi mökin tai esimerkiksi varastotilojen kuivaamiseen ja ilmastointiin.

Tuulettimet

Näytetään 1-12 yht. 12 tuotteesta
Kanavatuuletin 110mm ø
  • Alennuksessa!
Toimitusaika 1-3 pv

Kanavatuuletin 110mm ø

Kanavatuuletin esim. sisälle tulevan kuivakäymälän ilmastoinnin tehostamiseksi. Tämä kanavatuuletin sopii käymälätuulettimeksi halkaisijailtaan 110mm ilmastointiputkeen.

169,00 € 152,10 € -10%
Tuuliviirihattu
toimitusaika 1-3 pv

Tuuliviirihattu

Tuuliviirhatulla voi tehostaa tuuletusta monenlaisissa kohteissa. Se asennetaan suoraan ilmanvaihtoputken päähän (110 mm). Tuulen vaikutuksesta suojan puolelle muodustuu alipaine, joka imee ilmaa ulos sisätiloista tehokkaasti. Soveltuu erityisen hyvin vanhoihin perinnerakennuksiin.

84,50 €
Auringon voimalla toimiva tuuletin
  • Alennuksessa!
toimitusaika 2-4 pv

MiniVent aurinkokennotuuletin

Seinälle asennettava tuuletin joka tehostaa ilmanvaihtoa ja pitää kosteuden loitolla. Laite toimii aurinkopaneelin avulla. Asenna MiniVent eteläiselle seinälle ja valitse haluatko laitteen puhaltavan korvausilmaa vai toimivan poistoilmanpuhaltimena.

79,00 € 69,00 €
minivent aurinko tuuletin
Varastossa ei ole tarpeeksi tuotteita

MiniVent aurinkokennotuuletin irrallisella...

Seinälle asennettava tuuletin joka tehostaa ilmanvaihtoa ja pitää kosteuden loitolla. Laite toimii aurinkopaneelin avulla. Asenna MiniVent eteläiselle seinälle ja valitse kahdesta potkurista haluatko laitteen puhaltavan korvausilmaa vai toimivan poistoilmanpuhaltimena. Aurinkopaneeli on erillinen ja voidaan siirtää etäälle tuulettimesta.

89,00 €
Käymälän tuuletusputken hattu 75mm
Toimitusaika 1-3 pv

Tuuletusputken hattu 75mm

Tuuletusputken hattu estää hyönteisten ja sateen pääsyn käymälälaitteeseen. Sopii kaikkiin 75mm tuuletusputkiin ja esimerkiksi Pikkuvihreän kuivikekäymälöihin. 

8,90 €