Suosikit

Suosikit

rumpukompostori
Ilmainen toimitus Suomessa

Pikkuvihreä Rumpukompostori

Pikkuvihreän Rumpukompostori on kotikompostoreiden aatelia - nyt ilmaisella toimituksella!

Pyöritettävä rumpu, ilmanottoaukot, tukevat renkaat, metallikahvat sekä auringossa kuumeneva musta väri tekevät rumpukompostoriin ihanteelliset olosuhteet keittiöjätteiden kompostoinnille. 

289,00 €
Kompostoiva sisävessa
Toimitusaika 2-3 vrk

Green Toilet LUX

Green Toilet LUX on niin mökille kuin vakituiseen asumiseen sopiva kuivakäymälä, jossa istuimena on posliininen istuin joko virtsan erottelulla tai ilman. Tämä kuivakäymäläratkaisu on sopiva kohteisiin, joissa on tilaa lattian alla. Paketissa on Green Toilet kompostisäiliö, siihen vaihtoastia, posliini-istuin, laadukas sähköllä toimiva kanavatuuletin sekä asennustarvikkeet.  Green Toilet LUX on käytössä luotettava, kestävä ja miellyttävä - monien tyytyväisten käyttäjien valinta!

1 390,00 €
GeoTrap suodatin
Ilmainen toimitus Suomessa

GeoTrap harmaavesisuodatin

Pikkuvihreän Geotrap harmaavesisuodatin on tehokas, varmatoiminen sekä yksinkertainen pienpuhdistamo esimerkiksi kesämökin harmaiden jätevesien (pesuvedet esim. saunasta ja keittiöstä) suodatukseen. Puhdistusteho perustuu GeoTrap-ravinnesiepparimassaan, joka on kehitetty Turun Yliopiston ja Åbo Akademin yhteistyönä. Se on täysin luonnosta peräisin oleva mineraali, jolla on erinomainen kyky sitoa ravinteita, kuten fosforia ja typpeä, itseensä.

649,00 €
Pakastava käymälä freezing toilet
Ilmainen kotiintoimitus Suomessa

Privetti pakastava käymälä

Pikkuvihreän jo klassikoksi muodostunut pakastava käymälä, Privetti toimii kuten tavallinen kotipakastin. Privetti pakastaa käymäläjätteen nopeasti ja estää näin bakteerikasvun sekä hajut. Asennus on helppoa: vain töpseli seinään, ei tuuletus- tai nesteletkuja. Privetissä on lämmitetty istuinrinki ja tukeva kahva.

Ilmainen kotiinkuljetus! Huom. valitsitpa minkä tahansa kuljetusmuodon kassalla, Privetti toimitetaan perille saakka Manner-Suomessa.

1 290,00 €
Ekopikkula
  • Alennettu hinta
Ilmainen toimitus noutopisteeseen

Ekopikkula

Ekopikkula on käyttövalmis varavessapaketti moneen tarpeeseen. Siirrettävyytensä ansiosta Ekopikkula sopii esimerkiksi tilapäiseksi käymäläksi kotiin, vaikkapa remontin ajaksi – tai vaihtoehtoisesti se voi toimia ns. yöastiana. Lisää käyttökohteita tuotteelle löytyy vapaa-ajan asuinnoilta, joissa se voi toimia käymälänä.

69,00 € 59,00 €
Green Toilet 120 kompostoiva käymälä
Ilmainen toimitus Suomessa

Green Toilet 120 Family kompostoiva käymälä

Green Toilet Family on hajuton ja tehokas kompostoiva kuivakäymälä esim. kesämökille. Green Toilet voidaan helposti asentaa niin vanhaan kuin uuteenkin huussirakennukseen. Green Toiletin tehokkuus perustuu erikoispohjaan, joka erottelee virtsan kiintoaineesta sekä imeyttää osan ureasta takaisin kompostimassaan ja tehostaa siten kompostoitumisprosessia. Green Toilet ei tarvitse vettä eikä sähköä toimiakseen. 

529,00 €
Pikkuvihreä kuivikekäymälä 506
  • Alennuksessa!
Toimitusaika 1-3 vrk

Pikkuvihreä 506 kuivikekäymälä

Uuden sukupolven turvekäymälä: erottelee kiintoaineen virtsasta, tuulettuu hyvin ja turpeen annostelu on yhtä helppoa kuin vesivessan huuhtelu. Tyhjennys on vaivatonta ilman työkaluja kaksoissäiliön ja sulkeutuvan nesteventtiilin ansiosta. Ei tarvitse vettä eikä sähköä toimintaan.

Sopii mittojensa puolesta pieneenkin tilaan: saunamökkiin, vierasmökkiin tai huussiin.

295,00 € 199,00 €
Urinaali Muovinen Vedetön Pisuaari
Ilmainen toimitus Suomessa

Pikkuvihreän Urinaali

Pikkuvihreän Urinaali on loistava lisäratkaisu esimerkiksi huussiin tai kesämökille. Keventää itse kuivakäymälän nestekuormitusta ja vähentää näin mahdollisia hajuhaittoja. Lisäksi virtsa on helppo ottaa talteen mukana tulevan letkun avulla ja hyödyntää uudelleen esimerkiksi kasvimaalla!

49,00 €